BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Svedmyra

Oppundavägen 23, 3 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 5851
  • 3308
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna pärla i attraktiva Svedmyra. Mycket väldisponerad bostad i lummigt läge med två sovrum. Bevarade vackra detaljer från byggåret så som pardörrar med glas och fönsterbrädor i marmor. En varm och trevlig bostad att längta hem till. 

- Ljus och välplanerad
- 2 sovrum
- Nytt kök och nytt badrum
- Goda förvaringsmöjligheter
- Lummigt läge och insynsskyddat 
- Till bostaden hör ett källarförråd om ca 4 kvm
- Direkt närhet till härliga grönområden och utegym
- Stabil förening med god ekonomi 

INTERIÖR
Lägenheten är genomgående i mycket gott skick med målade väggar och nytt vackert enstavigt ekparkettgolv lagt i hela lägenheten. Badrummet är rustat 2015 och köket renoverades av föregående ägare, uppskattningsvis år 2011. 

HALL
Välkomnande som förbinder bostadens samtliga rum. Här finns plats för avhängning, skoställ samt garderob.

KÖK
Nytt fint hemtevligt kök i vitt med vitt kakel ovanför de generösa arbetbänkarna. Gott om förvaring i skåp och lådor. Utrustat med keramikhäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, helintegrerad kyl/frys och diskmaskin. Vid fönstret finns naturlig plats för matbord som inrymmer 4-6 personer. 

VARDAGSRUM
Via vackra pardörrar med glas når ni det luftiga och lättmöblerade vardagsrummet med plats för större soffa, matsalsbord och läshörna. Från vardagsrummet nås den möblerbara balkongen i soligt läge med plats för mindre bord och stolar samt växter och odlingar.

SOVRUM
Rofyllt och ljust sovrum med stort fönsterparti mot lummigt skogsparti. Gott om plats för dubbelsäng och flertalet garderober.

SOVRUM 2
Sovrum 2 är avdelat från sovrum 1 och nås från bostadens vardagsrum. Här finns gott om plats för säng och förvaringsmöbler alternativt arbetsplats. Rummet har i dagsläget inget fönster men skulle med enkla medel kunna tillföras in mot vardagsrummet.  

BADRUM
Fräscht och helkaklat badrum från 2015. Vitt kakel på väggarna med mörka fogar samt svart/grått klinkers på golvet. Här finns: wc, tvättställ med kommod, dusch samt praktiskt vädringsfönster och badrumsskåp. Badrummet rustades 2015 då det tillfördes kakel och klinker på befintlig yta.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett källarförråd om ca 4 kvm.