BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Turbinvägen 13

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 5429
  • 1808
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finns chans på Järla Sjös finaste trerummare! Lägenheten är genomgående väldisponerad och i fint skick. Från köket når du en ljuvlig uteplats med trätrall, där ni kan sitta i solen mot den lugna och barnvänliga innergården. Utanför porten ligger Herrgårdsparken som vintertid erbjuder pulkaåkning och sommartid en härlig lekyta. Ett stenkast nerför gatan ligger glittrande Järlasjön med bryggor och strandpromenader. Området kring Järla Sjö är fyllt av rekreationsområden och precis intill ligger Sickla Köpkvarter med Urban Deli, bio, caféer samt inrednings- och klädbutiker.

- Optimalt planerad
- Stor uteplats mot den trevliga innergården
- Fina materialval såsom William Morristapeter
- Barnvänligt område med en helt nyanlagd lek- och aktivitetspark intill bostaden
- Naturnära belägen i härliga Järla Sjö med goda kommunikationer in till city
- Stabil HSB-förening med god ekonomi och högt ansvarstagande för hus och närområde där det mesta ingår i avgiften

Väl inne i lägenheten möts du av en smart och stilren hall med platsbyggd förvaring. En inbyggd bänk förenklar när skorna ska av och på, och i de många lådorna kan ni stoppa undan alla vantar, sjalar och mössor.

Vidare nås köket, där skåp blandas med öppen förvaring för extra stilpoäng. Arbetsbänk med bra arbetsyta och plats för ett stort matbord. Härifrån nås den stora uteplatsen med trätrall som delvis skärmas av med spaljé och häckar. Uteplatsen vetter mot den lugna innergården med sällskapsbord, sandlåda och ett fint äppelträd - äpplena därifrån ser ni på skymningsbilderna, och de är dessutom kvalitetstestade (av mäklaren)!

I anslutning till hallen ligger även vardagsrummet med härligt ljusinsläpp samt som går i ljusa toner och enkelt rymmer en större soffgrupp samt tv-möbel.

En liten hall ger en bra avskärmning till sovrum samt badrum. Det finns två sovrum - det ena av dem, som idag disponeras som barnrum, vetter mot uteplatsen. En William Morristapet pryder väggen och ger en ombonad känsla. Det andra sovrummet ligger mot den lugna gränden utanför och har garderober längs hela ena väggen.

Badrummet har mörkt klinkers och ljus kakel. Här finns såväl badkar med takdusch som tvättmaskin och torktumlare. I övrigt rymmer lägenheten ett stort förråd, öven det med ingång från den inre hallen.

Järla Sjö är ett av Stockholms mest unika bostadsområden - här går du ner till badbryggan i morgonrock för dagens första simtur, promenerar längs strandpromenaden och tar en kaffe på uteplatsen. Trygghet och utveckling i samklang med det rika naturlivet kring Järlasjön präglar stadsbilden, där ett flertal tidigare fabriker under de senare åren omvandlats till bostadsrätter. Stockholm city nås på några minuter med buss och Saltsjöbanan.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för möjlighet till förhandsvisning!