BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Elsa Borgs gata 62

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 2452
  • 1915
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna trivsamma och rymliga 2:a med en härlig balkong i soligt sydvästläge. Lägenheten präglas av genomgående planlösning, härligt ljusinsläpp och ett högt läge i huset. Varmt välkomna på visning!


Här möts ni av ett fint och fullt utrustat modernt kök med gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Planlösningen är delvis öppen mot vardagsrum med gott om plats för social matplats invid fönstret för ca 4-6 personer. Köket är utrustat med ugn, integrerad diskmaskin, kyl/frys, spishäll och fläkt.

Vardagsrummet är ljust och rymligt där ni utan problem får plats med stor soffa, fåtölj, soffbord och även en arbetshörna om så önskas. Från vardagsrummet nås även den härliga balkongen med både förmiddags- och eftermiddagssol.

Lägenhetens sovrum vetter mot den lugna och lummiga miljön utanför fönstret. Här finns gott om plats för både dubbelsäng och garderober.

Hallen är mycket rymlig med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av hel garderobsvägg med överskåp. Ytterligare förvaring erbjuds i den rymliga klädkammaren som även går att göra om till ett arbetsrum om så önskas.
I anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet utrustat med toalett, badkar, handfat samt ett trevligt vädringsfönster. Badrummet är förberett för tvättmaskin om så önskas.

Här bor ni i ett lugnt läge vid populära Fruängen med närhet till kommunikationer, där röda linjens tunnelbana tar er in till City på ca 18 min. Området erbjuder även närhet till förskolor, skolor, matbutik samt service.