BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Nytorget

Renstiernas Gata 41B, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 94 kvm
  • Såld
  • 5340
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Vitabergsparken och en fantastiskt lägenhet med elva fönster som sträcker sig runt en fastighet anno 1884. Här lever du familjelivet med Vitabergsparken som din kuliss och i en bostad som visar Södermalm från dess bästa sida med årstidernas färgskiftningarna genom dina fönster.

Lägenheten disponeras som en 4:a med stort vardagsrum och kök i hjärtat av lägenheten, tre sovrum, badrum, hall och klädkammare. Vardagsrummet bjuder på en slående utsikt över Sofia Kyrka och har med sina tre fönster en fantastisk rumskänsla. Bredvid vardagsrummet ligger köket. Ett rymligt och fräscht kök med stor matplats och fullt utrustad maskinpark.

Det större sovrummet ligger innanför köket, har tre fönster med kvällssol över Nytorget och gott om plats för både dubbelsäng och skrivbord. Ett rum som till storleken kan användas som ett vardagsrum om så önskas. På andra sidan lägenheten ligger de två barnrummen med loftsäng och gott om lekyta på heltäckningsmatta över trägolv. Väggen mellan de två rummen är nedmonterbar vid behov.

Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt bakom säkerhetsdörr med slitstarkt klinkergolv. Det första du möts av när du kliver in i lägenheten är ingången till vardagsrummet och lägenhetens fantastiska fönster. Från hallen nås även badrummet och en klädkammare. Badrummet har fönster och är utrustat med badkar, wc och handfat. Klädkammaren är rymlig till ytan och rymmer säsongens kläder för hela familjen.