BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Reimersholme

Pokalvägen 6

  • 1.5 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 3150
  • 4513
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett ljust och välplanerat boende omgivet av lummig grönska och vatten! Här bor du på ett högt och fritt och insynsskyddat läge på en av Stockholms mysigaste öar, Reimersholme, som är en härligt grön oas belägen i direkt närhet till både båtbryggor och badstränder. Intill finns även Långholmen och Bergsunds Strand och Hornstull med sitt rika utbud av restauranger, butiker samt tunnelbana.

Genomgående mycket välplanerad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter. Den övergående karaktären är ljus och mycket trivsam med smakfullt bevarad charm från 40-talet, genomgående originalgolv och fönsterbänkar i Kolmårdenmarmor. Genrös takhöjd om ca 2,70 m samt stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus. Även köket erbjuder utformning från nybyggnaddsåret men är idag fullt utrustat. Härlig social middagsplats som ger utrymme för 4-6 personer.

Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare vackra spatiösa fönsterpartier som ger en god känlsa till hela rummet. Lägenheten nyttjas idag smart som 1,5 rok med avskiljande vägg i rum som också enkelt kan tas ner för omdisponering. Vid önskemål kan lägenheten byggas om som tvåa med separat sovrum vid matplats.

Kliv ut på den härliga och möblerbara balkongen i öst med såväl vattenutsikt som milsvid utsikt över stora delar av Stockholms skyline omgivet av både grönska och vatten! Stabil och välskött HSB förening med alla stora renoveringar gjorda och en god ekonomi.

- Fantastisk utsikt över Södermalms takåsar och Reimersholmes närliggande grönska, vatten och trädtoppar.
- Stor möblerbar balkong med oslagbar utsikt över vatten och Stockholm Skyline
- Fullt utrustat och välplanerat kök med gott om arbetsyta
- Säkerhetsdörr
- Stambytt badrum i ljusa färger inklusive golvvärme
- Genomgående vackra välbevarade originalgolv och exklusiva fönsterbrädor av marmor.
- Två förråd, källarförråd samt matkällare.
- Ingen kö på odlingslotter, dessa nyttjas utan kostnad
- Stabil HSB förening med god ekonomi
- Coop nås på en minut samt buss 60, 40 samt 4.
- På någon minuts promenad når man nya Hornstull centrum med ett rikt utbud av service, restauranger och shopping.