BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Heleneborgsgatan 27, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 5789
  • 2590
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen på visning! Här bor du högt upp i fastigheten på oslagbart läge i Hornstull. En fantastisk sekelskifteslägenhet med bevarade detaljer från byggåret såsom fina furugolv, högt i tak och serveringsskåp. Lägenheten nås med hiss, ligger på fem trappor, är ljus och har fönster i två väderstreck med djupa fönsternischer, balkong och fina ytskikt.

Det här är en lägenhet med mångbottnad charm. Det första du möts av när du kliver in i vardagsrummet är ett vackert burspråk och en underbar rumskänsla. Här kan du ledigt möblera med både soffa och övrigt möblemang, tända värmeljus i kakelugnen (kan ej eldas i) och njuta av rummets atmosfär. Önskar du ett matsalsbord finns det yta för det, annars finns det gott om plats för ett större matbord i köket. Ett stort och hemtrevligt kök med fina arbetsytor och förvaring i skåp och lådor. Köket vetter mot Heleneborgsgatan med utsikt och solnedgång över Långholmen. Den maskinella utrustningen består av spis, köksfläkt, ugn, diskmaskin och kyl/frys.

Lägenhetens sovrum har plats för en dubbelsäng och har ett rofyllt läge mot gård. Här kan dubbeldörrar öppnas upp till balkongen i ett solsäkert läge med takåsar och himmel som utsikt. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter i sovrummets klädkammare, två inbyggda garderober och i ett serveringsskåp. I hallen nås badrummet med dusch, det finns ett handfat med kommod, spegel och hyllförvaring ovan wc. I golvet finns det golvvärme som regleras via termostat på väggen.

- Skuldfri förening
- Bo i en välbevarad sekelskifteslägenhet
- Högt upp i huset med balkong i söderläge
- Fri utsikt mot Långholmen med kvällssol
- Centralt i Hornstull
- Flera restauranger och mysiga butiker inom gångavstånd
- Perfekta kommunikationer med tunnelbana och bussar