BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Ekehjelmstorget 12, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 4203
Värdera din bostad

Beskrivning

Invid Mariatorget på mysig lugn innergård finns denna mycket trevliga 2:a. Detta varma och trevliga hem är belägen på 3tr med stor balkong i soligt söderläge. Kök med matplats för 4-6 personer, sovrum med plats för dubbelsäng, nyrenoverat badrum med tvättmaskin samt underbart vardagsrum med utgång till stor solig balkong. Ett trevligt hem att längta hem till.

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt förvaring i flertalet garderober. 

Vardagsrummet har en härlig känsla av ljus och rymd. Härifrån nås bostadens underbara balkong med utsikt över föreningens stora prunkande innergård. Ljusa väggar och vacker ekparkett på golv.

Fint kök med köksluckor i klassikt vitt och vita kakelplattor ovanför de generösa arbetsbänkarna. Utrustat med kyl/frys, inbyggnads ugn, spishäll, diskmaskin samt köksfläkt. Underbar matplats med utrymme för 4-6 personer invid stora fina fönster mot lugna innergården. Köket renoverades 2017 med befintliga vitvaror. 

Stort trevligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring om så önskas. Fönster i söderläge mot lugn trevlig innergård.

Superfint nyrenoverat helkaklat badrum. Utrustat med wc och tvättställ, badrumsspegel, badkar samt tvättmaskin. Renoverades 2017.

Till lägenheten hör ett källarförråd ca 4 kvm.