BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västertorp

Isgränd 7, 1 tr

  • 4 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 2839
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till ett av Västertorps bästa lägen med endast några minuters gångavstånd till T-banan. Hemmet har allt som kan önskas; Bra månadsavgift, renoverade ytskikt, nytt väldisponerat kök, solig terrass i västerläge och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Perfekt boende för barnfamiljer med flertal förskolor runt hörnet.

Tack vare många fönster upplevs lägenheten ljus och rymlig för sina välplanerade X kvm. Det luftiga vardagsrummet rymmer en stor soffa, fåtölj, soffbord, förvaring samt en matplats för stora sällskap. Från entrén når nås hemmets lättmöblerade terrass i ljust och trevligt västerläge.

Köket präglas av modern och smakfull inredning med stilrena vita skåpsluckor. köket nyrenoverades 2016. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och mycket bra förvaring. Vid köket finns det gott om plats för matbord för ca 4-6 personer.

En mycket väldisponerad lägenhet med två fina sovrum. Det största sovrummet erbjuder gott om plats för dubbelsängen och flera garderober. De andra två sovrummen passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Ljus och välkomnande hall med fina avhängningsmöjligheter. Lägenheten har två ingångar önskas det så går det att dela av lägenheten för uthyrningsdel med badrum och kokvrå invid garderoberna vid hallen.

I Västertorp bor du i lugna och familjevänliga kvarter med naturen runt knuten. För barnfamiljerna är parkleken Lugnet bara en kort promenad bort och på sommaren är det nära till bad både Hägerstensbadet och Vinterviken. Samtidigt som du har närhet till det mesta, Västertorps simhall, centrum med restauranger och två mataffärer med generösa öppettider. Med T-banan är du inne vid Södermalms puls på 10 minuter.

Lägenheten har allt ni söker, varmt välkomna att komma till visning!