BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden/Örnsberg

Hägerstensvägen 213, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 3595
  • 2453
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva den här charmiga gaveltrean med ett fint kök samt välbevarade originaldetaljer. Här bor ni i ett lugnt läge med mysig balkong mot lummig omgivning. Två minuter till T-bana. Varmt välkomna till en lägenhet att direkt flytta in och att trivas i!

De ca 58 väldisponerade kvadratmetrarna bjuder på genomtänkta materialval, genomgående fräscha ytskikt och fint ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier. Här möts ni av en välkomnande hall med fint stengolv, flertalet inbyggda garderober och smidiga avhängningsmöjligheter. Hallen leder vidare in till det luftiga och sociala vardagsrummet med delvis öppen planlösning mot kök. Rummet kännetecknas av fint ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck, charmig fiskbensparkett och stora ytor som gör plats för såväl soffgrupp med TV-möbel som ytterligare förvaring. Från vardagsrummet finner ni utgång till den mysiga balkongen i härligt sydvästläge med utsikt mot grönska. Här går det att njuta av en solig eftermiddagskaffe eller varför inte en middag i kvällssolen?

Här möts ni av ett fint och fullt utrustat modernt kök med gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Planlösningen är delvis öppen mot vardagsrum. Köket är utrustat med ugn, diskmaskin, kyl/frys, gasspis och fläkt.

 


Lägenheten erbjuder två bra sovrum varav den ena är större en den andra. Lägenhetens master bedroom ligger i ett insynsskyddat läge med fönster mot den lummiga baksidan. Här finns gott om plats för dubbelsäng med avlastningsbord och skrivbordsdel. Gott om väggfasta garderober där samtliga går upp till taket samt smidiga förvaringsmöjligheter i två inbyggda garderober med överskåp.

Badrummet är stilfullt inrett med helkaklat ljust klinker och kakel i vitt och beige. Här finns dusch, WC, handfat, förvaringsskåp och även ett badrumsfönster vilket ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

Lägenheten är belägen i ett lugnt och trevligt område med 2 minuters gångavstånd till T-banans röda linje (Örnsberg). Här bjuds på mysiga promenadstråk med närhet till Aspuddens centrum och dess småstadsidyll som erbjuder både fik, affärer och service. Sist men inte minst har vi fantastiska Hägerstenshamnen och Vinterviken på ca 7 minuters gångavstånd från Hägerstensvägen, 213.

    •    Lugnt och trevligt läge
    •    Genomgående hög standard
    •    Charmiga originaldetaljer
    •    Balkong i sydväst

Varmt välkomna på visning!