BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Fredsborgsgatan 8, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 94 kvm
  • Såld
  • 3834
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett sjönära läge hittar ni denna optimalt planerade, genomgående och rymliga 3:a. Attraktiv och barnvänlig lägenhet på Liljeholmskajen med en stor balkong med trätrall. På sommaren kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger i närhet till fastigheten. Garage finns i huset!

Mycket välplanerad lägenhet med spännande vinklar och rejäla fönsterpartier i tre väderstreck som släpper in rikligt med ljus in i lägenheten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt genom rummen. Ett exklusivt, fint och fullt utrustat kök med gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Bra avställningsyta tack vare en praktisk köksö. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, spishäll, fläkt, diskmaskin samt integrerad ugn. Här finns matplats för stora sällskap med trevlig utsikt via generös fönsterpartier med burspråk.

Vardagsrummet är stort, ljust och rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj, bord och mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till den mysiga balkongen och fungerar väldigt bra som ett extra rum sommartid.

Lägenheten har två fina och rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Båda sovrummen har fått mörkare väggkulör för att rama in fönster och skapa rofyllda sovplatser.

Hallen är mycket välkomnande med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av garderober. Ytterligare förvaring erbjuds i två rymlig klädkammare som många i föreningen gör om det till barnkammare eller en stor walk-in-closet. Hallen har ett fint marockanskt färgglatt kakel.

Badrummet är stort och ligger i anslutning till hallen. Ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme, wc, dusch med glasvägg och en praktisk tvättavdelning med förvaring ovan.

Populärt läge vid Liljeholmskajen med närhet till flertalet kommunikationer och bra förbindelser som tvärbana (Årstadal), tunnelbana (röda linjen), pendeltåg (Årstaberg) samt bussar till Gullmarsplan, Fridhemsplan, Södertälje och Trosa.
På Liljholmskajen finns ett brett serviceutbud, såsom flertal restauranger, gym, vårdcentral, livsmedelsbutiker, lekplatser samt skolor och dagis. Fantastiska träningsmöjligheter runt Årstaviken och dess natur med elljusspår, utegym, badbryggor och härliga promenadstråk. Till Liljeholmens Centrum tar ni er till fots på ca 4 min och Södermalm når ni med en promenad på ca 10 min. Varmt välkomna på visning!

Renoveringar som nuvarande säljare har gjort under tiden dem har bott i lägenheten
2015
Ny tvättmaskin och diskmaskin (enligt föregående ägares uppgifter)
Nytt marockanskt klinker i hallen
Ny garderob med spegel i hallen
Målat om alla tak, väggar och snickerier
Bytt till nya spegeldörrar med mässingstrycken
 
2016
Tapetserat det inre sovrummet med tapet från Svenskt Tenn
Lackerat om samtliga skåpsluckor och bytt till nya handtag i mässing
Nytt kakel vid kök
Ny blandare i mässing från Tapwell
Ny infälld micro
Bytt till svarta granitbänkskivor
Bytt till en köksö med förvaring med stomme och fronter från IKEA
Spotlights ovan köksö
Ny garderobsinredning i det första sovrummet och de båda klädkammarna
Ny duschglasvägg, duschmunstycke, väggskåp, kommod, handfat och lampor i badrummet