BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Rabattvägen 38, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 12876
  • 4660
Värdera din bostad

Beskrivning

Härligt varmt och trevligt hem med stor balkong om ca 11kvm i syd/väst, bygglov för inglasning av balkong finns. Öppen planlösning och stora fönsterytor ger bostaden en härlig känsla av ljus och rymd. Två generösa sovrum, båda med plats för dubbelsäng. Högkvalitetskök från Ballingslöv med och stor matplats för 6-8 personer. Ett hem att längta hem till.

Välkomnande hall med vitmålade väggar, direkt innanför den gedigna säkerhetsdörren ligger ett snyggt och praktiskt svart klinkergolv som följs av ett vackert parkettgolv. I hallen finns en garderob och hatthylla.

Från hallen nås även hemmets rymlig klädkammare med gott om förvaringsutrymme.

Ljust och trevligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från glasdörr och flertalet fönster och i två väderstreck. Vardagsrummet har öppen planlösning med köket vilket ger en härlig känsla av ljus och rymd. Från vardagsrummet nås lägenhetens underbara balkong i syd/västläge. Bygglov för inglasning av balkong finns.

Invid vardagsrummet finns ett vitt, modernt och högkvalitativt kök från Ballingslöv, arbetsbänkar i rostfritt stål samt svart granit. Fullutrustat med elspis, köksfläkt, diskmaskin samt hel kyl och hel frys. Matplatsen intill rymmer 6-8 personer.

Sovrum 1 nås från vardagsrummet. Rummet har gott om plats för dubbelsäng, vackert trägolv och vitmålade väggar. Trevligt ljusinsläpp från stort fönsterparti mot lugn gård mellan föreningens hus. Förvaring finns i två garderober som lämnas kvar till köparen.

Sovrum 2 nås från hemmets matplats. Även detta rum har vackert trägolv och vitmålade väggar. I detta sovrum finns förvaring i två garderober samt plats för dubbelsäng.

Hekaklat badrum med vitkaklade väggar och svartgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ med kommod och spegel samt badumsskåp, dusch med vikdörrar i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare.

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3-4 kvm.