BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järfälla - Jakobsberg

Minutgränd 39, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 2791
Värdera din bostad

Beskrivning

Supertrevligt varmt och trevligt hem att längta hem till. Ljus färgsättning och stora fönsterytor med underbart ljusinsläpp ger bostaden en härlig känsla av ljus och rymd. Hemmet är i genomgående i mycket bra skick med ljust målade väggar och vackra golv. Kök och badrum har de senaste åren genomgått renovering med mycket gott resultat. Väldisponerad bostad med generösa ytor, stort vardagsrum med solig balkong i syd/väst, kök med matplats för 6 personer, badrum med tvättmaskin och två bra sovrum, båda med plats för dubbelsäng. Om så önskas kan ett tredje sovrum skapas. 

Föreningen som består av över 200 lägenheter, har stora arbeten såsom stamrenoveringar och fasader, bakom sig. På föreningens mark finns vacker och rogivande grönska samt flertalet lekplatser för barnen.

- Genomgående mycket gott skick
- Stor stabil förening
- Stor balkong i syd/väst
- Optimal planlösning
- Matplats för 4-6 personer
- Parkeringplatser i området
- Möjlig 4:a

FÖRHANDSVISNING GENOMFÖRD 2/8. BUDGIVNING PÅGÅR. VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION.

Hall
Välkomnande hall med vackert parkettgolv och vitmålade väggar. I hallen finns gott om förvaring i flertalet garderober.

Vardagsrum
Stort ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck varav ett mycket stort fönsterparti längs hela kortsidan på rummet. Rummets stora fönster och ljusa färgsättning ger en härlig känsla av ljus och rymd. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matrumsmöbler. Från vardagsrummet nås bostadens stora soliga balkong i syd/väst läge med sol större delen av dagen. Markisen kan rullas ut extra varma dagar. 

Kök
Generöst kök med gott om förvaringsutrymmen. Köksskåp i vitt, arbetsbänkar svart/grå laminat samt stänkskydd i fin grå kakel. Fullutrustat med elspis, diskmaskin, köksfläkt samt kyl/frys. Rymlig och trevlig matplats för 4-6 personer vid stort fönster med utsikt över grönska. Matplatsen skulle kunna delas av och skapa ett 3:e sovrum om så önskas.

Sovrum 1
Sovrum 1 har ljust målade väggar och vackert parkettgolv. Rummet används idag som gästrum. Här finns gott om utrymme för både dubbelsäng och förvaringsmöbler om så önskas. 

Sovrum 2
Sovrum 2 har också det ljusa väggar och vackert parkettgolv. Superfin fondfägg pryder ena väggen. Även i detta rum finns gott om plats för dubbelsäng. Rikligt med förvaring i rymlig garderob som lämnas kvar till köparen. 

Badrum
Ljust trevligt badrum med vita kaklade väggar och ny svart/grå badrumsmatta. I badrummet finns spegelskåp med belysning och kommod i vitt, tvättställ, wc, duschkabin och snygg smidig arbetsbänk ovanför tvättmaskinen. För bästa möjliga belysning finns dessutom dimbara spotlights i taket.

Förråd
Till lägenneten för ett förråd om ca 8kvm i källaren.