BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Odelbergsvägen 29, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 98 kvm
  • Såld
  • 4056
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en härlig etagelägenhet med det där lilla extra i härliga Enskede Gård! Här får du allt du kan önska dig - Stort luftigt kök och helkaklade badrum, vindsplan med bevarade bjälkar, takfönster och balkong i syd-sydväst-läge. Genomgående teman i lägenheten är charm, ljusinsläpp och komfort.

Här bor ni ett stenkast från tunnelbana, restauranger matvarubutiker. Missa inte chansen, varmt välkommen på visning!


Lägenhetens entréplan erbjuder ett stort kök med genomtänkta materialval och färgskalor och ett anslutande stort matrum med gott om plats för stora middagsbjudningar samt sofflounge del och dessutom utgång till lägenhetens balkong. Intill hallen ligger ett av lägenhetens två badrum - även detta genomtänkt renoverat.
Det övre etaget är ett charmigt vindsplan med sovrum med klädkammare, ett rymligt vardagsrum och ytterligare ett badrum renoverat med omtanke.

Disponeras enligt följande:

Våning 1

Hall
Hall med klinkergolv och vita målade väggar. Klädhängare finns samt spotlights i tak. Vidare finns det ytterligare förvaring i form av garderober.

Kök
Kök med parkettgolv och ljusa köksluckor. Bra förvaringsmöjligheter i form av hyllor och underskåp samt överskåp. Köket är utrustat med kyl, frys, gasspis, ugn, fläkt och diskmaskin.

Allrum
Med parkettgolv och ljusa väggar. Här får ni plats med stort matbord för flera personer och även en soffgrupp. Härifrån når ni dessutom den härliga balkongen som har plats för bord och stolar. I allrummet finns också en braskamin installerad.

Badrum
Helkaklat badrum med blått klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch, WC, handfat.

Våning 2

Allrum
Allrum med parkettgolv och vita målade väggar samt mörka takbjälkar i tak. Flera takfönster finns i rummet som skapar en ljus och härlig atmosfär. Rummet kan fördelas och göras om till fler mindre sovrum för den som önskar. Se alternativ planritning.

Sovrum
Med parkettgolv och vita målade väggar. Här får ni plats med större säng tillhörande sängbord samt tex skrivbord. Det finns även en stor klädkammare här och med innefönster mot trapphus.

Badrum
Badrum med klinker på golv och vita målade väggar. Badrummet är utrustat med badkar, WC, handfat och vädringsfönster.