BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- SoFo

Bondegatan 25A, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 64.5 kvm
  • Såld
  • 8877
  • 5932
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en ljus och social trea på Bondegatan i populära SoFo! Med närhet till oslagbara Nytorget och Vitabergsparkens grönska ligger denna välplanerade trerummare med genomgående fina materialval. Den yteffektiva planlösningen passar perfekt för den mindre familjen eller för er som behöver ett extra rum för gäster eller kontor. Den härliga innergården som inbjuder till skönt sommarhäng samt pulkabacke och lek under vintertid är en extra bonus till lägenheten.

- Ljusa och fräscha ytskikt
- Smart planerad
- Utsikt över Söders folkvimmel
- Social och familjevänlig innergård
- God förening med ambitiös styrelse
- Nära till Nytorgets restauranger och Vitabergsparkens grönska
- Goda kommunikationer i form av bussar och tunnelbanans gröna linje

Lägenhetens hall erbjuder en smart avhängningsyta för vardagens ytterkläder och skor och öppnar direkt upp mot det fullt utrustade köket. Med vitvaror i rostfritt och vitlackade skåpsluckor finns här allt som krävs - induktionshäll, ugn, kyl, frys, diskmaskin, integrerad micro och vinkyl. Redan här genomsyras lägenhetens sociala potential, då måltider gemensamt kan tillagas vid de goda arbetsytorna. Kronan på verket är den stilrena köksön som både ger extra arbetsyta såväl som bra förvaring. Köket övergår naturligt till det lättmöblerade vardagsrummet som har plats för såväl ett rejält matbord som sällskapsmöbel. Här fås ett härligt ljusinsläpp genom de generösa fönster som vetter mot söder.

Lägenheten disponeras idag med två sovrum, varav det ena enkelt rymmer dubbelsäng och har fem platsbyggda garderober. Ljusa färgval såväl som en fin fondtapet. Det mindre sovrummet nyttjas i dagsläget som barnrum, men fungerar även som gästrum eller hemmakontor.

Badrummet är fräscht och smakfullt inrett med grått klinker på golv, vitt kakel på väggarna och downlights i tak. Här finns wc, handfat med kommod, dusch samt tvättmaskin.

Här erbjuds helt enkelt en av SoFo:s just nu bästa treor till försäljning, det är inget ni vill missa!