BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Vapengatan 9, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 52.5 kvm
  • Såld
  • 3770
  • 1922
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna smakfulla tvårummare med ett av Aspuddens attraktivaste lägen! Här bor ni högt upp i huset med rymlig balkong i soligt söderläge.
 
I det hemtrevliga vardagsrummet ges ett rikligt ljusinsläpp från söder vilket skapar en härlig och luftig känsla. Rummet möbleras med fördel av såväl middagsgrupp som soffgrupp med tillhörande mediamöbel. Härifrån når ni även den soliga balkongen där ni blickar ut över den lummiga grönskan, helt ostört från trafik och annat buller. Lägenheten erbjuder ett mycket trivsamt och välutrustat kök. Här finns det gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor som underlättar matbestyren. Väl tilltagen matplats för sällskap upp till 4 personer. Rofyllt och rymligt sovrum med en hel garderobsvägg med förvaring. Rummet erbjuder ett vackert klassiskt trägolv av björk och lummig grönska utanför fönstret i ett insynsskyddat läge. Välkomnande stor hall med gott om förvaringsmöjligheter. Invid hallen finner ni det stilrena badrummet med vitkalkade väggar samt grått klinkergolv. Badrummet erbjuder wc, handfat, dusch och tvättmaskin.

I närheten finner ni populära Vinterviken med dess Trädgårdscafé samt mysiga badplatser med sol, klippor och bryggor. Här bor ni i ett lugnt och fint område med vackra sekelskifteshus, butiker och restauranger i omnejd. Välbesökta Manheim Café och Deli ligger ett stenkast bort från lägenheten. Utöver detta når ni tunnelbanan på 4 minuters promenad och Södermalms puls på ytterligare 3 minuter. Ett boende som helt enkelt inte får missas!
 
- Högt upp i huset med solig balkong
- Optimal planlösning
- Ljusinsläpp från dubbla väderstreck
- Lugnt, ostört område
- 3 minuter till Södermalm med T-bana
- Stor förening med god ekonomi
- Vinterviken, bad, mysiga restauranger och butiker runt knuten