BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kristineberg

Lidnersplan 12, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 6167
Värdera din bostad

Beskrivning

På en av Kristinebergs högsta punkter finner ni denna totalrenoverade drömlägenhet med stor balkong i soligt västerläge med oslagbar utsikt över Mälaren! Lägenheten är genomgående renoverad med exklusiva och moderna tillval. Mycket välskött, stabil och obelånad bostadsrättsförening med 6,5 miljoner i kassan.

De väldisponerade kvadratmetrarna bjuder på genomtänkta materialval, genomgående fräscha ytskikt och fint ljusinsläpp tack vare generösa fönsterytor. Här möts ni av en välkomnande hall med praktiskt klinker med golvvärme och inbyggd skjutdörrsgarderob från Elfa med gott om förvarings- och avhängningsmöjligheter. Väl inne i lägenheten finner ni en öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som binds samman av köksön som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. Det nyrenoverade köket präglas av modern och smakfull inredning från Kvik med stilrena vita skåpsluckor samt vitvaror från Husqvarna. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och mycket bra förvaring. Den maskinella utrustningen går i genomgående rostfritt stål och består av diskmaskin, induktionshäll med stekhäll, fläkt, integrerad ugn, mikro samt kombinerad kyl/frys. Vardagsrummet kännetecknas av generösa fönster med fantastisk panoramautsikt över vattnet. Invid fönstret finns utrymme för en väl tilltagen matplats för sällskap upp till 6 personer. Från vardagsrummet finner  ni utgång till den mysiga balkongen i härligt västerläge med magisk utsikt över Mälarens vatten. Här går det att avnjuta en solig eftermiddagskaffe eller varför inte en middag i kvällssolen? Balkongen har motordrivna markiser som styrs med hjälpa av sol- och vindsensorer. På sommaren kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger endast ett par minuter från lägenheten.

I det ljusa sovrummet finns det plats för dubbelsäng, sängbord samt gott om förvaring tack vare den rymliga garderobslösningen från Elfa med spegelklädda skjutdörrar.

Badrummet som renoverades 2011 är mycket smakfullt och modernt inrett med vita helkaklade väggar och matchande klinkergolv i grått samt ledspotlights i tak. Utrustningen består av en vägghängd toalett, ytsmart badrumsskåp, spegelvägg med värmeslingor, golvvärme, dusch samt tvättmaskin.

Bara att flytta in från dag ett!