BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Sankt Göransgatan 153

  • 1 rum och kök
  • 24.5 kvm
  • Såld
  • 5540
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp på 5e våningen finner ni denna välplanerade pärla. Ett härligt ljust och inflyttningsklart boende med högt och fritt läge helt utan insyn med utsikt över grönskande omgivningar. Här bor ni i expansiva Stadshagen alldeles  intill omåttligt populära Hornsberg Strand på Kungsholmen!

Väl inne i lägenheten finner ni en öppen och väldisponerad planlösning med goda sällskapsytor och stora fönsterpartier med härliga ljusinsläpp tack vare det höga läget (vån 5 av 10). Lägenheten har genomgående ljusa ytskick och fint parkettgolv med udantag för hallen där man har ett mörkt klinkergolv. Rummets sovalkov är snyggt avdelat med en vägg i delvis frostat betongglas. Här ryms en 120 säng samt ett nattduksbord. I rummet finns det gott om plarts för soffa och matbord. Den stora öppningen till köket gör att lägenheten känns rymlig. Köket har kvar vissa originaldelar från byggået. Med sin charmiga funkisstil finns här snea köksluckor samt en redahylla. I öppningen mellan kök och vardagsrum finns spotlights infällda i sockeln. Badrummet är helkaklat och stambytt. Förvaringslösningar har man löst genom en garderob intill sovalkoven samt en inbyggd garderob i hallen. I hallen finns även en hatthylla för förvaring av ytterkläder. Till lägenheten hör även ett förråd. Huset har en ingång från ena långsidan. Går man in denna vägen är det endast 1 trappa upp till lägenheten.

Här bor ni i expansiva kvarter med omedelbar närhet till kommunikationer då tunnelbana och bussar finns precis utanför entrén! Inom gångavstånd ligger både Lindhagensgallerian och Fridhemsplan med ett utmärkt utbud av service, butiker, Ica Maxi, bank, gym, systembolag m.m. Hornsbergs Strand och Kungsholms Strand med badbryggor och promenadstråk, nås på bara en kort promenads avstånd.

Stabil och populär Brf med stora tillgångar såsom relaxavdelning med bastu, övernattningslägenhet för 200 kr/natt, fest & gästlokal, flera tvättstugor, flera gemensamma vädringsbalkonger på varje våning, grillpats på gården och gemensam möblerad takterrass som har ansluten infravärme. Perfekt för soliga grillkvällar! T-bana och bussar direkt utanför fastigheten! Hiss finns!

Detta är en perfekt första lägenhet likväl som övernattningsbostad - välkommen på visningarna!

- Högt och fritt läge på 5e våningen med fri utsikt över omgivningarna!

- Stambytt renoverat och helkaklat badrum och charmigt funkis kök i trevlig öppen planlösning

- Helt utan insyn och med gemensamma vädringsbalkonger på varje våningsplan

- Stabil brf med stora tillgångar såsom takterass med infravärme, övernattningslägenhet och bastu med relax

- SATS gym runt hörnet och T-bana blå linje Stadhagen strax utanför porten

- Precis intill omåttligt populära Hornsberg Strand med badbryggor och strandpromenad