BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Magnus Ladulåsgatan 49

  • 4 rum och kök
  • 123 kvm
  • Såld
  • 8596
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna unika våning om 123 varma och hemtrevliga kvadratmeter! På bästa läge med närhet till såväl Medborgarplatsen som Mariatorget finner ni denna smakfullt renoverade lägenhet med helt fantastiska sällskapsytor.

- Omsorgsfullt renoverad med goda materialval
- Exklusiv planlösning
- Öppna sociala ytor med stor rymd
- Enhetlig genomgående parkett
- Två badrum
- Två stora förvaringsutrymmen med flertalet möjligheter
- Stark och stabil förening som investerat i fastigheten
- Upcoming område kring Södra Station. Södermalms största ICA-butik planeras byggas samt slå upp portarna 2018/2019.
- Utomordentlig kommunikation via röd samt grön tunnelbanelinje, pendeltåg samt flertalet bussar.
- Ett stenkast bort ligger vackra Mariatorget, ett gemytligt område med populära restauranger, barer och butiker. Hit tar ni er genom en enkel promenad längs med Swedenborgsgatan som under sommartid förvandlas till gågata och erbjuder en hel oas av uteserveringar, kaffebarer och glasstånd.

Det är med en varm och trygg känsla ni välkomnas av detta hem. Lägenheten disponerar två fullstora badrum som nyligen blivit renoverade i högsta kvalitet med fina detaljer. Det större av de två badrummen är försett med inbyggt badkar samt tvättmaskin. 

De sociala ytorna är oslagbara. Med en öppen, ljus och rymlig planlösning mellan såväl kök, matbord, soffgrupp samt middagsplats uppfylls alla önskemål. Köket är modernt och stilrent med integrerad kyl, frys, micro samt diskmaskin. Från köket nås även den mycket uppskattade balkongen med solljus från syd-väst.

Tre fullstora sovrum disponeras idag i lägenheten med chans till fler. Två stora förvaringsutrymmen finns att anpassa till kontor, walk in closet eller möjligtvis barnkammare.

Det är omöjligt att inte falla för varenda vrå och vinkel i detta hem, som simpelt måste att upplevas på egen hand!