BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Tulegatan 2, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 3905
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna genomgående charmiga tvåa, centralt belägen i populära Sundbyberg. Lägenheten bjuder på bevarade originaldetaljer, balkong i bästa söderläge och en planlösning utöver det vanliga. Här bor ni med allt ni önskar precis runt knuten; kommunikationer, service och sköna naturområden.

Lägenheten presenterar en rakt igenom hög standard med fräscha ytskikt och rymliga rum med goda förvaringsmöjligheter. Det luftiga vardagsrummet bjuder på fantastiskt ljusinsläpp med gott om plats för en ordentlig soffgrupp, soffbord, TV-bänk och även plats för matbord. Här finner ni även utgång till den härliga balkongen i söder. Den fungerar även som ett extra rum sommartid där morgonkaffet likväl som middagar kan avnjutas. Lägenheten erbjuder ett trevligt kök med härligt ljusinsläpp och matplats för 2-4 personer. Här finns det gott om förvaring i underskåp samt överskåp. Rofyllt sovrum i ogenerat läge med bra förvaringsmöjligheter. Här finns det gott om plats för dubbelsäng, diverse sängmöblemang  samt skrivbord. En välkomnande och rymlig hall med praktiskt klinkergolv, goda avhängningsmöjligheter samt tre platsbyggda garderober. Här finns det även gott om rum för arbetsplats och extra förvaring om så önskas. Badrummet är helkaklat i ljusa kulörter. Här finns WC, badkar, spegelskåp och handdukstork.

Lägenheten är belägen i ett fantastiskt lugnt område med gångavstånd till tunnelbanans blåa linje Näckrosen eller Sundbyberg som tar er in till stan på cirka 10 minuter. Pendeltåget tar er in till City på endast 8 minuter. Flera bussar trafikerar även området. Omgivningarna bjuder på härliga promenadstråk längs med Lötsjön och Råstasjön. På Tulegatan hittar ni flertal restauranger samt ett mysigt bageri som är perfekt till helgfrukosten. På kort avstånd från lägenheten finner ni även storartad shopping och evenemang i Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Ett boende att trivas i från dag ett, varmt välkomna på visning!