BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Ljusnevägen 2, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 2251
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva denna ljusa tvåa med stor balkong i soligt sydvästläge. Lägenheten bjuder på genomgående hög standard och väl tilltagna ytor i ett insynskyddat läge. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till kommunikationer och Nackareservatets fantastiska natur runt hörnet. Varmt välkomna till en lägenhet att trivas i!   

Denna ca 57 kvadratmeter stora lägenhet kännetecknas av en öppen och luftig planlösning, gott om förvaring och härligt ljusinsläpp från de stora fönstren. Här välkomnas ni av en luftig hall med bra avhängningsmöjligheter och smidiga förvaringslösningar i form av inbyggda garderober.

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger lägenheten en luftig känsla och social atmosfär. Köket präglas av genomgående stilren inredning med vita luckor och vitt kakel ovan arbetsbänk. Här finns gott om förvaring och bra arbetsytor som underlättar matbestyren. Den materiella utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin, alltihop genomgående från Bosch. De rymliga köksytorna dukar upp för mysiga middagar vid matbordet invid fönstret med plats för cirka 6 personer. Härifrån finner ni även utgången till den 7 kvadratmeter stora balkongen med ombonad känsla i sydvästläge. Balkongen pryds av mysig trätrall och fungerar utmärkt som ett extra rum under sommarhalvåret.

Vardagsrummet som angränsar till det öppna köket har plats för större soffgrupp, TV-möblemang och förvaring. Vidare till lägenhetens master bedroom finner ni rymliga ytor, ljusa väggar och bäst av allt; angränsar rummet till en stor klädkammare med praktiskt inbyggda garderober och hyllor.

Badrummet i lägenheten är rymligt till storleken och stilfullt inrett med vitt kakel och mörkt klinker. Rummet är utrustat med WC, handfat, badkar och även bekvämligheter så som handdukstork och tvättpelare med såväl tvättmaskin som torktumlare.

Lägenheten är belägen i ett mysigt och lugnt område med närhet till både natur, kommunikationer och service. På endast 5-6 minuters gångavstånd finner ni tunnelbanans gröna linje (Bagarmossen) som tar er in till söder på cirka 14 minuter. I Bagarmossens centrum finner ni allt ni kan önska så som matbutiker, vårdcentral, apotek med mera. Enbart ett stenkast från lägenheten ligger Nackareservatet med ett härligt friluftsliv som bjuder på promenadstråk, badsjöar och mer därtill.  

- Stor tvåa med väl tilltagna ytor
- Närhet till Nackareservatets sköna natur
- Stor balkong i härligt sydvästläge
- Genomgående hög standard (byggår 2009)

Varmt välkomna på visning!