BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örnsberg / Aspudden

Hägerstensvägen 211, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 25 kvm
  • Såld
  • 2976
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna charmiga och yteffektiva etta belägen i populärt område med solig balkong mot lummiga omgivningar. Här möts ni av ett boende med välbevarade originaldetaljer, kvadratmeterna på rätt plats och generösa fönsterpartier som erbjuder ett härligt ljusinsläpp.

Den vitmålade hallen bjuder på goda förvaringsmöjligheter i form av väggfasta garderober samt ytterligare avhängningsmöjligheter. Säkerhetsdörr finns. Hallen leder vidare in till det luftiga allrummet med underbar fiskbensparkett, vitmålade väggar och ett behagligt ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet. Här finns plats för säng, soffa med tv-möbel och social matbordsdel. Från allrummet finner ni även utgång till den stora balkongen med insynsskyddat läge och vacker utsikt mot lugnt och lummigt grönområde. Bäst av allt är solen som kommer från söder.

Köket kännetecknas av charmiga detaljer i original, schackrutigt golv och underbar
Badrummet i lägenheten är helkaklat och bjuder på en modern dusch, WC, handfat och handdukstork.

Lägenheten är belägen i ett lugnt och trevligt område med gångavstånd till T-banans röda linje (Örnsberg). Här bjuds på härliga promenadstråk med närhet till Aspuddens centrum och dess småstadsidyll som erbjuder både fik, affärer och service. Sist men inte minst har vi fantastiska Hägerstenshamnen och Vinterviken på ca 5 minuters gångavstånd från Hägerstensvägen, 211.

Varmt välkomna på visning!