BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Nypongränd 4, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 3770
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva denna insynsskyddade och yteffektiva 1:a i populära Midsommarkransen. Belägen högt upp i huset med mysig balkong mot lummig innergård. Lägenheten bjuder på charmiga originaldetaljer, härligt ljusinsläpp genom stora fönster och väldisponerad planlösning med avskärmad sovdel. Varmt välkomna till en lägenhet att trivas i!

Denna ca 36 kvadratmeter stora lägenhet presenterar en välkomnande hall med praktiska inbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter. Hallen leder vidare till det ljusa vardagsrummet med härligt ljusinsläpp genom det vidsträckta fönsterpartiet ut mot innergården som ger rummet ett insynsskyddad läge. Här finns plats för soffdel, förvaring, skrivbordsdel samt en rymlig sovdel som med enkelhet går att skärma av. Det finns gott om plats för större säng om så önskas. Från vardagsrummet finner ni även utgången till den mysiga och rymliga balkongen där det går att avnjuta frukosten på morgonen då förmiddagssolens strålar in mellan trädkronorna på den grönskande innergården. På denna innergård kan man lite titt som tätt även skymta rådjur. Det luftiga köket dukar upp för mysiga middagar i sin ljusa välplanerade köksbordsdel. Här möts ni av ett fullt utrustat, funktionellt kök med bra arbetsytor, gott om förvaring och bibehållen originalcharm. Med fönster ut mot grönskan ges ett fint ljusinsläpp. I anslutning till hallen ligger badrummet utrustat med badkar, wc, handfat och handdukshållare.

Föreningen är stabil och har inte höjt hyran med mer än 24 kronor på tio år. Idag ligger hyran på 1722 kronor och det planeras inga avgiftshöjningar.

Här bor du i ett lugnt och trevligt område med endast 3 minuters promenad till tunnelbanans röda linje som tar er in till stan på cirka 10 minuter. I mysiga Midsommarkransen finns allt man kan önska, från härliga grönområden, med närhet till Svandammsparken, till mataffärer och mysiga restauranger.

  - Charmig lägenhet på populär adress i Midsommarkransen
  - Mysig balkong med förmiddagssol mot grönskan på innergården
  - Enkelt att skärma av sovrumsdelen
  - Insynsskyddad läge

Varmt välkomna på visning!