BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Sibyllegatan 42, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 2190
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna drömlägenhet i fastighet anno 1889 med fantastiskt burspråk som låter ljuset flöda fritt. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard med charmiga originaldetaljer och en öppen, mycket väldisponerad planlösning. Här möts ni av högt i tak (ca 3,1 m), nyrenoverat kök och stora fönsterpartier där ljuset strömmar in och ger lägenheten en härligt luftig känsla.


Välkomnande entré med gott om plats för avhängning, rummet leder er vidare till det ljusa och luftiga vardagsrummet. Här finns det gott om plats för soffa samt ett matbord invid det vackra burspråket varifrån man ser hela vägen till Östermalmstorg. En enkel vägg skiljer av sängen från resten av lägenheten och skapar en naturlig plats för tvn. Vardagsrummet tillhandahåller gott om förvaringsmöjligheter tack vare välplanerade garderober från golv till tak. Intill vardagsrummet ligger det påkostade och nyrenoverade köket från Marbodal. Gott om förvaring och bra arbetsytor som inbjuder till härliga matlagningskvällar. Vitvarorna är från Smeg och Siemens. Utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Badrummet i lägenheten är stilrent inrett och är utrustat med dusch med glasväggar, handdukstork, wc, kommod med förvaring samt golvvärme.

Att lägenheten är belägen i ett attraktivt område invid Karlavägen med närhet till Östermalmstorg, Fältöversten och fina grönområden gör lägenheten ännu bättre.

    - Generös takhöjd och vacker fiskbensparkett
    - Fantastiskt och exklusivt renoverat kök
    - Gott om förvaring i rymliga garderober och klädkammare
    - Förening med god ekonomi
    - Väl underhållen fastighet från 1889
    - Socialt och kvadratsmart boende
    - Närhet till stadens puls men även vatten och grönska

Varmt välkomna till visningen!