BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Lötmogatan 7, bv

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 1160
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna stilrena mini-2:a belägen i attraktivt område vid Midsommarkransen med närhet till både kommunikation och grönområden. Här finner ni ett boende med moderna, stilrena materialval och alla kvadratmeter på rätt plats. Härlig uteplats med lummiga omgivningar i bästa solläge.

Denna ca 37 kvadratmeter stora lägenhet bjuder på en öppen och luftig planlösning, genomgående finaytskikt och härligt ljus från de stora fönstren. Här välkomnas ni av en luftig hall med praktisk klinkergolv, bra avhägningsmöjligheter och smidiga förvaringslösningar i form av stora garderober. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger rummet ett fint ljusinsläpp och bjuder in till sociala tillställningar. Här finns gott om plats för matbord, soffgrupp med TV och bokhyllor/förvaring. Från vardagsrummet nås även den stora, lummiga uteplatsen i fantastiskt läge. Här kan ni avnjuta såväl morgonkaffet som större middagar omgivna av grönska. Det öppna, sociala köket bjuder på gott om förvaring och smidiga arbetsytor som underlättar matbestyren. Köket renoverades tillsammans med resten av lägenheten år 2010 och kännetecknas av påkostade materialval från italienska Colombini. Den materiella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, ugn och häll i genomgående rostfritt stål. Intill vardagsrummet finner ni det mysiga sovrummet som avskiljs med smidig, yteffektiv skjutdörr. Här finns plats för en stor säng, sängbord och även smart förvaring om så önskas. Sist men inte minst har vi det rymliga, nyrenoverade badrummet som präglas av exklusiva och moderna materialval. Badrummet bjuder på yteffektiva lösningar så som smidiga duschdörrar i glas, vägghängd wc och lyxig handdukstork. Golvet är i stilrent grått klinker och väggarna i fräscht vitt kakel. Golvvärme i badrummet.

Här bor du i ett lugnt och trevligt område med endast två minuters promenad till tunnelbanans röda linje som tar er in till stan på cirka 10 minuter. I mysiga Midsommarkransen finns allt man kan önska, från härliga grönområden, med närhet till Svandammsparken, till mataffärer och mysiga restauranger.

- Hela fastigheten och samtliga lägenheter totalrenoverades 2010
- Stilrena, moderna materialval
- Charmig uteplats med lummig grönska
- Mycket nära till tunnelbanan ca 300 meter

Varmt välkomna på visning!