BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Folkungagatan 136, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 6169
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende med optimal planlösning, tilltagen takhöjd, öppen spis, härlig liten balkong med sjöglimt och fritt läge utan insyn på bästa adress intil populära SOFO!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier i flera väderstreck som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i fint skick med komplett utrustning inkl. diskmaskin. En fransk balkong med fri utsikt och sjöglimt finns i vardagsrummet. Badrummet är helkaklat och fräscht med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Rogivande Master Bedroom med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Ett ytterligare sovrum finns mot innergården som också är rymligt med bra möjlighet till förvaring. En härlig öppen spis finns i den inre hallen.

Hela lägenheten har nyligen byggts om med genomgående nya ytskikt och vitvaror.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Toppfin och ljus

- Tilltagen takhöjd

- Härlig liten balkong med sjöglimt

- Öppen spis

- Fritt läge utan insyn

- Optimal planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Bästa adress vid populära SOFO

- Vackra renoverade ytskikt

- Stora fönsterpartier i flera väderstreck