BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västertorp

Broddgränd 8, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 2605
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna charmiga och ljusa tvåa med balkong i bästa söderläge! Lägenheten erbjuder allt ni kan önska er; låg avgift, rymligt sovrum, charmigt kök, stora sällskapsytor och sist men inte minst gott om förvaring. Allt detta med tidstypiska detaljer som ger en 50-talscharm!

Lägenheten har en ljus och välkomnande hall med goda avhängningsytor och två inbyggda garderober. Från hallen når ni till det rymliga vardagsrummet med gott om plats för stor soffgrupp. De fina fönsterpartierna ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås också balkongen som är perfekt för både morgonkaffe och middagshäng!
Välbevarat originalkök i tidstypiskt utförande i ljust grått som går fint ihop med det vita kaklet. Matbord med minst fyra platser får enkelt plats här. Köket är utrustat med gasspis, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Lägenhetens sovrum är ljust och luftigt med plats för dubbelsäng. Här finns gott om förvaringsmöjligheter tack vare stora inbyggda skjutdörrsgarderober. Badrummet i lägenheten går i vitt, och erbjuder såväl badkar som tvättmaskin.

Populärt läge vid Västertorp med närhet till både natur och kommunikationer. Endast tre minuters promenad till röda linjens tunnelbana, som tar er in till city på 17 min.

- Härlig balkong i söderläge
- Låg avgift
- Tidstypisk 50-talscharm
- Dagsljusinsläpp i alla rum
- Goda förvaringsmöjligheter
- Mycket nära till T-bana

Varmt välkomna på visning!