BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örnsberg/Aspudden

Hägerstensvägen 213, 2 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 5613
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga gaveltvåa (möjlig trea) med ett påkostat och nyrenoverat kök samt välbevarade originaldetaljer. Här bor ni i ett insynsskyddat och lugnt läge med mysig balkong mot lummiga omgivningar. Varmt välkomna till en lägenhet att direkt flytta in och trivas i!

De ca 58 väldisponerade kvadratmetrarna bjuder på genomtänkta materialval, genomgående fräscha ytskikt och fint ljusinsläpp tack vare generösa fönsterytor. Här möts ni av en välkomnande hall med praktiskt klinker, flertalet inbyggda garderober och smidiga avhängningsmöjligheter. Hallen leder vidare in till det luftiga och sociala vardagsrummet med delvis öppen planlösning mot kök. Rummet kännetecknas av fint ljusinsläpp genom fönster i tre väderstreck, charmig fiskbensparkett och stora ytor som gör plats för såväl soffgrupp med TV-möbel som ytterligare förvaring. Från vardagsrummet finner ni utgång till den mysiga balkongen i härligt sydvästläge med utsikt mot grönska. Här går det att avnjuta en solig eftermiddagskaffe eller varför inte en middag i kvällssolen?

Det nyrenoverade köket i anslutning till vardagsrummet präglas av modern och påkostad inredning från exklusiva Puustelli. Skåpsluckorna är stilrent vita och väggarna pryds av kvadratiskt kakel hela vägen upp till tak. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och bra förvaring. Den maskinella utrustningen går i genomgående rostfritt stål och består av diskmaskin, gasspis, fläkt, integrerad ugn och micro samt kombinerad kyl/frys. Köket dukar även upp för mysiga middagar i sin välplanerade matbordsdel med plats för cirka 6-8 personer. Möjlighet finns även att skapa ett ytterligare sovrum genom att skärma av matbordsdelen.

Lägenhetens master bedroom presenterar ett insynsskyddat läge med fönster mot den lummiga grönskan. Här finns gott om plats för dubbelsäng med avlastningsbord och skrivbordsdel. Smidiga förvaringsmöjligheter i två inbyggda garderober med överskåp.

Badrummet är stilfullt inrett med helkaklat ljust klinker och kakel i vitt och blått. Här finns dusch, WC, handfat, förvaringsskåp och även ett badrumsfönster vilket ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

Lägenheten är belägen i ett lugnt och trevligt område med gångavstånd till T-banans röda linje (Örnsberg). Här bjuds på mysiga promenadstråk med närhet till Aspuddens centrum och dess småstadsidyll som erbjuder både fik, affärer och service. Sist men inte minst har vi fantastiska Hägerstenshamnen och Vinterviken på ca 5 minuters gångavstånd från Hägerstensvägen, 213.

    •    Lugnt och insynskyddat läge
    •    Genomgående hög standard
    •    Nyrenoverat stilrent kök från Puustelli
    •    Charmiga originaldetaljer
    •    Möjlig trea
    •    Balkong i sydväst

Varmt välkomna på visning!