BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - SOFO - Sofia

Beckbrännarbacken 7, 2tr

  • 2.5 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 2138
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende i välskött fastighet anno 1929 mitt i populära Sofo med genomgående planlösning, tilltagen takhöjd samt högt läge utan insyn med två soliga balkonger! Den ena "franska" balkongen har ett västläge som ger härlig eftermiddags- och kvällssol och den andra mot öst för ljuvlig morgonsol.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck. Både badrum och kök är i toppskick med komplett utrustning inkl. diskmaskin och kombomaskin med tvätt och tork. Golvvärme finns i både badrum och hall. Luftigt allrum med goda sällskapsytor och rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter mot grönskande innergård.

Den här lägenheten kan även på ett enkelt sätt planeras om till en perfekt 3:a. Se förslag i alternativ planskiss! Inget renoveringsobjekt direkt eftersom den är så fin i skicket men den har goda renoveringsmösjligheter och potential till att bli en riktig dröm-trea!

Stabil och välskött förening god ekonomi och med de stora renoveringarna genomförda.

Den här våningen med dess magiska ljusinsläpp måste upplevas på plats, välkommen!

- Toppfin och ljus

- Kan enkelt göras om till 3 rok

- Bästa SOFO-adress

- Två soliga balkonger med både västläge och östläge

- Stora fönsterpartier i två väderstreck

- Toppfräscht badrum och kök

- Tvättmaskin och diskmaskin

- Vackra renoverade ytskikt

- Välskött fastighet anno 1929

- Stabil Brf med stammar renoverade 2014

- Bra förvaring i inbyggda garderober