BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen Fridhemsplan

Fridhemsgatan 29

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 3970
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en underbar och väldisponerad sekelskiftes 2:a i ett mycket attraktivt läge på Kungsholmen. Bostaden erbjuder ett stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för t.ex. större soffgrupp och matplats. I ena hörnet av vardagsrummet kan det finnas möjlighet att sätta in en kakelugn. Rökkanalen är idag igensatt men det finns bl.a. en granne som har fått igång en. (Observera att detta kräver föreningens godkännande, ev. bygglov samt att det utförs på ett fackmannamässigt korrekt sätt.) Vidare i lägenheten finns ett harmoniskt och luftigt sovrum med förmiddagssol. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord, garderober och byråer. Ytterligare två rymligare klädkammare finns i anslutning till sovrummet. Även i sovrummet kan det finnas möjlighet att sätta in en kakelugn. I lägenhetens andra del nås det mysiga köket med en lantlig känsla och pittoresk utsikt mot en av föreningens lummiga innergårdar. Praktiskt kök med diskmaskin, bra arbetsytor och skåpsfövaring. Dessutom finns ett snyggt inbyggt väggparti som ger ännu mer karaktär till köket. Ett ljust och fräscht badrum med dusch, wc, handfat och smarta förvaringsmöjligheter.

Välskött föreningen med två fina innergårdar. Fastigheten har ett perfekt utgångsläge med Fridhemsplans stora utbud precis utanför dörren. Här finns all tänkbar service, restauranger, träningscentrar, flertalet busslinjer och tunnelbana (blå och grön linje).

- Sekelskiftesfastighet anno 1903.
- Optimal och genomgående planlösning med fönster åt två väderstreck.
- Fint ljusinsläpp från 3 stora fönsterpartier.
- Bostadens många passager och dörrpartier ger en härlig våningskänsla och rymd.
- Generös takhöjd (ca 3,30 meter).
- Originaldetaljer bevarade som t.ex. vackra furugolv, spegeldörrar, takstuckaturer och takrosetter.
- 2 st rymliga klädkammare, med plats för förvaring även mellan dessa utrymmen.
- Möjlighet kan finnas att sätta in kakelugn i sov- och vardagsrum. Inget underlag eller dokumentation för denna åtgärd finns idag utan det är något som förvärvaren själv måste undersöka vidare kring. (Observera att detta kräver föreningens godkännande, ev. bygglov samt att det utförs på ett fackmannamässigt korrekt sätt.).
- Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 6-7 kvm.