BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Götgatan 90 A

  • 1 rum och kök
  • 30 kvm
  • Såld
  • 1414
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva denna charmiga 1:a med varenda detalj och kvadratmeter på rätt plats! LÅG AVGIFT, generös takhöjd, och en genomgående hög mysfaktor. Läget och omgivningen ger inget mer att önska, fönster från bostaden mot den lugna innergården men ändå mitt i hjärtat av Södermalm och pulsen!

Väl inne i lägenheten erbjuds en bra planlösning med alla de rätta attributen, stora spröjsade fönster, spegeldörrar och serveringsskåp. Generös takhöjd bidrar till den härliga rymden. Stilsäkert, charmigt och smakfullt med en ljus och stilren färgsättning. I allrummet erbjuds trevliga sällskapsytor med plats för både vila och umgänge. Vacker fiskbensparkett i allrummet. Ett välplanerat kök med en tilltalande skåpsinredning och fint bevarat plankgolv samt mysig matplats intill fönstret. Helkaklat och stambytt badrum och en oerhört trevlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Listan på kvalitéer i detta boende kan göras lång.

Stabil förening i välskött fastighet med de stora renoveringarna utförda. För närvarande pågår arbetet med att färdigställa innergården som kommer att bli något utöver det vanliga, se bilaga bland dokumenten.

Varmt välkommen på visning, denna vill du inte missa!

-Underbart charmig 1:a!
-Låg avgift i en oäkta brf!
-Stora vackra fönster mot innergården i söderläge som ger bostaden mycket ljus!
-Varenda kvadrat och detalj på rätt ställe!
-Stort kök med gasspis, gasugn och kyl samt frysfack!
-Helkaklat badrum med dusch, wc, handdukstork, handfat, spegel samt förvaringsmöbel!
-Stabil och engagerad brf med de stora renoveringarna gjorda!