BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan / Östermalm

Birger Jarlsgatan 104 B, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 31 kvm
  • Såld
  • 4172
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en exklusiv och påkostad mini-tvåa med optimal planlösning i välskött fastighet anno 1928 på bästa adress i Vasastan / Östermalm. En riktig dröm-pärla!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där den tidsenliga charmen samspelar med de moderna materialvalen i en harmonisk och genomtänkt balans. Här finner du bl.a. genomgående vackra ljusa och nyslipade furugolv samt flera övriga välbevarade ursprungsdetaljer. De stora fönsterpartierna erbjuder rikligt med ljusinsläpp och här finns gott om sällskapsytor. Fräscht och helkaklat badrum i toppskick med dusch och wc. Superfint och modernt kök i toppskick med bl.a. exklusiv bänkskiva i carrara-marmor samt snyggt specialdesignat spjällfönster till sovrummet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt rogivande avskilt sovrum.

Föreningen är stabil och mycket välskött genom HSB Stockholm och de har sedan tidigare redan genomfört många av de stora renoveringarna.

Som om inte boendet i sig var nog erbjuder närområdet både puls och nöjen med närhet till både Odenplan och Stureplan.

Denna dröm-pärla är perfekt för dig som vill ha det bästa av det bästa och den måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

- Bästa adress i Vasastan / Östermalm
- Exklusiv och påkostad mini-tvåa
- Optimal planlösning
- Rogivande läge över gård med närhet till allt
- Nyrenoverat kök med diskmaskin
- Nyrenoverat badrum förberett för tvättmaskin
- Goda förvaringsmöjligheter
- Utmärkta kommunikationer med T-bana Odenplan, Rådmansgatan och Sthlm Östra Station sam flera busslinjer
- Stabil och välskött Brf