BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Karlavägen 59 D

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 7670
Värdera din bostad

Beskrivning

På en av Östermalms bästa adresser erbjuds nu möjligheten att förvärva ett toppfint och ljust boende med optimal planlösning, tilltagen takhöjd och stilsäker inredning!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftig vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats. Mellan vardgasrum och kök finns ett perfekt utrymme för antingen arbetshörna eller extra förvaring. Köket är stilrent och fullt utrustad med moderna vitvaror inkl. diskmaskin. Fräscht och helkaklat badrum med tvättmaskin. Sovrummet är rogivande och rymligt med bra förvaringsmöjligheter.

Ett bygglov för fransk balkong har tidigare beviljats enl. nuvarande ägare och bör kunna förnyas utan problem vid intresse.

Trevlig grönskande innergård med gemensamma utemöbler och grillmöjligheter.  Inom kort promenadavstånd ligger Östermalmstorg, Karlaplan och Strandvägen. I närområdet finns ett stort utbud av Stockholms bästa restauranger, butiker och caféer. Mycket bra kommunikationer med T-bana Östermalmstorg och buss.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- En av Östermalms bästa adresser

- Toppfin och ljus

- Optimalt planerad

- Lugnt belägen mot grönskande innergård

- Tilltagen takhöjd

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra renoverade ytskikt

- Stora fönsterpartier på rad