BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden - Hägersten

Lilla Aspuddsvägen 2, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 2421
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint drömboende i vacker sekelskiftesfastighet anno 1912 på bästa tänkbara adress endast 1 min från Aspudden T-bana med generös takhöjd och vackra tidstypiska snickerier!

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla där sekelskiftescharmen samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck.

Badrummet är fräscht och helkaklat med dusch och förberett för tvättmaskin. Renoverat av föreningen i samband med stambytet som slutfördes 2015. Kök i absoluta toppskick med bl.a. stenskiva i carraramarmor och mässingdetaljer samt komplett utrustat med moderna vitvaror inkl. diskmaskin. Sovrummet är rogivande och rymligt med bra förvaringmöjligheter samt en perfekt arbetshörna. Vardagsrum och kök har en öppen och social planlösning. Ytterligare förvaring finns i hallen i form av inbyggda garderober och avhängning.

Stabil och välskött förening med de stora renoveringarna genomförda. Den här pärlan måste upplevas på plats, välkommen!

- Toppfint drömboende

- Vacker sekelskiftesfastighet anno 1912

- Bästa tänkbara adress 1 min från Aspudden T-bana

- Generös takhöjd

- Stora fönsterpartier i två väderstreck

- Bad och kök i absoluta toppskick

- Vackra renoverade ytskikt

- Stabil och stambytt brf

- Bra förvaringsmöjligheter