BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Sven Rinmans Gata 3

  • 1.5 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 2655
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin och ljus pärla med luftig och genomgående planlösning i välskött fastighet anno 1931 på bästa adress intill Norr Mälarstrand med både Pontonjärsparken och populära Rålambshovsparken precis runt hörnet!

Väl inne i lägenheten möts du av en inbjudande känsla där den tidsenliga charmen och en tilltagen takhöjd skapar en härlig rymd och atmosfär. Här finner du ett genomgående toppskick med vackra ljusa trägolv i fiskbensparkett samt flera övriga välbevarade ursprungsdetaljer. De stora fönsterpartierna ger goda ljusinsläpp och här finns gott om sällskapsytor.

Luftigt allrum med sociala ytor och perfekt utrymme för både matplats och utrymme för säng.

Komplett och stilrent kök med alla vitvaror inkl. diskmaskin. I det fräscha badrummet finns dusch samt golvvärme. I hallen finns ytterligare utrymme för förvaring inkl. en inbyggd garderob. Dessutom tillhör två rymliga förråd lägenheten.

Lägenheten har ett högt läge i förhållande till våningsplanet pga sluttande gata. En säkerhetsdörr i tidstypiskt utseende finns även på plats.

Föreningen är stabil och mycket välskött med stabil ekonomi.

Som om inte boendet i sig var nog erbjuder närområdet både puls och nöjen men också mysiga och rogivande promenadstråk längs med vattnet. Vackra Pontonjärsparken ligger även precis runt hörnet samt tre restauranger och Gökens Livs matbutik ett stenkast bort.

En riktig Kungsholms-pärla, varmt välkommen på visning!

- Toppfin och ljus med sjöglimt

- Stabil Brf med god ekonomi

- Stambytt fastighet

- Bästa adress intill Norr mälarstrand, Hantverkargatan och Kungsholms Torg

- Genomgående planlösning

- Toppfint bad och kök med diskmaskin

- Goda förvaringsmöjligheter

- Utmärkta kommunikationer med Fridhemsplan och Rådhusets T-bana

- Matbutik och restauranger runt hörnet