BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

John Ericssonsgatan 7, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 8383
Värdera din bostad

Beskrivning

Bo med Petit France som närmsta granne i ett förstklassigt drömboende med genomgående toppskick på en av Kungsholmens bästa adresser precis intill Norr Mälarstrand och Riddarfjärden!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med en optimal planlösning som frigör sociala ytor och delar av matplats, kök, vardgasrum och sovrum på ett naturligt och självklart sätt.

Tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans och här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier och burspråk som ger härliga ljusinsläpp. Exklusiva materialval i form av carraramarmor i kök som är i absoluta toppskick komplett utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll och kyl / frys. Fräscht och helkaklat badrum med dusch. Sovrummet är rogivande och rymmer en stor dubbelsäng utan problem.

Stabil förening i välskött fastighet med de stora renoveringarna genomförda.

Runt hörnet både bageri och matbutik och tvärs över gatan ligger omåttligt populära Petit France samt Mälarpaviljongen och trattorian nere vid vattnet. Den här pärlan måste upplevas på plats, välkommen!

- Petit France som närmsta granne

- Förstklassigt drömboende

- Exklusivt renoverad

- Vackert burspråk

- Stilsäkert inredd

- Stabil Brf i välskött fastighet

- Bästa adress precis intill Norr Mälarstrand och Riddarfjärden