BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Gävlegatan 4, 5tr

  • 2.5 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 4452
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges möjligheten att förvärva en mycket välskött och fräsch 20-tals lägenhet i eftertraktade Vasastan. Bostaden har ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till en rymlig balkong i ett läge som definitivt matchar soldyrkarens önskemål. Vidare genom bostaden finns ett stort och mysigt sovrum med inbyggd garderobsvägg och plats för t.ex. dubbelsäng, nattduksbord och byråer. Här kan du vakna upp och titta ut genom det fantastiskt vackert spröjsade fönstret mot den lugna innergården. Köket är fullutrustat och modernt renoverat med en matplats intill och en serveringsgång i anslutning. Det nyligen färdigrenoverade badrummet från 2016 har bl.a. dusch, wc, kommod, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom har bostaden en möblerbar hall som kan inredas på många praktiska sätt.

Lägenheten har med andra ord den perfekta kombinationen av äldre charm och moderna lösningar som tillsammans skapar en bekväm känsla och en harmonisk atmosfär att trivas i.

Välkommen hem!

- Högt upp i huset med utsikt över Vasastans takåsar.
- Genomgående planlösning med fönster åt två väderstreck.
- Mycket 20-tals charm bevarad, så som vackra trägolv, högt i tak, serveringsskåp, spegeldörrar och spröjsade fönster.
- Nyrenoverat badrum 2016.
- Säkerhetsdörr 2016.
- Diskmaskin och kyl/frys från 2015.
- Solrik balkong på ca 4 kvm i söderläge. Här finns grillmöjligheter, markis och infravärme. Det höga läget i fastigheten kombinerat med att det inte finns någon balkong ovanför ger en ännu friare känsla.
- Sovrummets tak och väggar målades 2014.
- Möblerbar hall som t.ex. kan nyttjas som loungerum, arbetsplats eller bibliotek.
- Stabil och välskött förening med lite lån och bra avgifter.