BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johannelund - Vällingby

Rabattvägen 42, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 59.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nybyggd, hemtrevlig lägenhet från slutet på 2013 i lugna Johannelund Trädgårdsstad, kort promenad från kommunikationer, grönska och matbutiker. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en härlig känsla av ljus och rymd. Generös balkong i lugnt läge mot allmänning. Sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

Bostadsområdet Johannelund är ett nytt trevligt bostadsområde, lugnt och lummigt beläget vid foten av Johannelundstoppen. Härifrån nås flertalet kommunikationsmedel såsom tunnelbana och bussar på 3- 7 minuters promenadavstånd. I närheten finns flera stora matvaruaffärer och för motionärerna och äventyrslystna finns bad och naturreservat inom räckhåll.

Hall – Innanför säkerhetsdörren finns lägenhetens fina och praktiska tambur med ljust målade väggar och vackert parkettgolv. Upplevelsen av ett varmt och trevligt hem finns redan här. I hallen finns en fin hatthylla för avhängning samt en garderob. Från hallen nås lägenhetens stora klädkammare. Här finns gott om plats för det mesta och lite till.

Kök – Köket och vardagsrummet i öppen planlösning gör bostaden till den ultimata samlingsplatsen. Matplatsen i köket rymmer flertalet matgäster. Smakfullt högkvalitativt kök i vitt från Ballingslöv ger tillsammans med de påkostade vitvarorna en känsla av kvalitét utöver det vanliga. Fullt utrustat kök med exklusiva vitvaror från Electrolux i rostfritt stål.

Balkong – Från köket nås lägenhetens stora balkong. Balkongen vetter mot stor och grön allmänning som ger en rofylld känsla.

Vardagsrum – Ett varmt och trevligt hem med de rätta detaljerna. Stort fönster mot lugn grön allmänning, vackert parkettgolv och ljust målade väggar. De generösa fönstren och den öppna planlösningen ger en härlig känsla av ljus och rymd. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för både soffa och fåtöljer.

Sovrum – Mysigt sovrum med hörnfönster helt utan insyn. I rummet finns gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Badrum – Smakfullt utfört med vitkaklade väggar och grått eluppvärmt klinkergolv. Vikbara dubbla glasdörrar wc, badrumsskåp, handfat samt tvättmaskin.