BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Kyrkogatan 7, 1tr

  • 1.5 rum och kök
  • 41.9 kvm
  • Såld
  • 1396
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart ljus och trevlig bostad med rätta känslan. De stora fönsterytorna, tidstypiska byggnadsåret, ger rikligt med ljusinsläpp och bidrar starkt till hemmets känsla av ljus och rymd. Ett hem att trivas i. Härligt kök med varsamt renoverat originalkök och matplats för 4-5 personer. Helkaklad badrum och generöst vardagsrum med stor alkov med plats för både dubbelsäng och förvaring. Välkommen hem.

Välkomande hall med avhängningsmöjligheter. Ljust målade väggar och rikligt med förvaringsutrymmen i fyra garderober.

Helkaklat badrum med ljust kakel på väggarna och ljust eluppvärmt klinkergolv. Utrustat med infällda spotlights, badkar, wc, tvättställ samt spegelskåp.

Mysigt, varsamt renoverat originalkök i vitt med arbetsbänkar i rostfritt stål. Utrustat med elspis, kyl/frys och köksfläkt(belysningen i fläkten defekt). Rymlig matplats för 4-5 gäster vid stort fönster.

Härligt varadsgrum med ljusa väggar och ett vackert ekparkettgolv. Rummet har mycket generösa fönsterytor som ger en härlig känsla av ljus och rymd. I vardagsrummet finns en av delad alkov. I alkoven finns plats för förvaring och en dubbelsäng.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.