BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Vintergatan 28, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 2235
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart ljus och trevlig bostad som andas ljus och rymd med vackra originalgolv och ljus färgsättning. Ett vackert hem att trivas i. Fint fullutrustat kök med matplats för 4-5 personer, rymligt sovrum, helkaklat badrum och generöst vackert vardagsrum med utgång till balkong i syd/västläge med sol från lunchtid till sen kväll. Välkommen hem till Vintergatan 28.

Välkomnande hall med vackert original trägolv och ljust målade väggar. Avhängningsmöjligheter samt gott om förvaring i flertalet garerober.

Härligt vardagsrum med vackert original fiskbensparkettgolv och ljust målade väggar. Rummets storlek, generösa takhöjd och fönsterytor ger en underbar känsla av ljus och rymd. I rummet finns utrymme för både matsalsmöblemang samt soffmöbler. Från vardagsrummet nås hemmets trevliga balkong i soligt syd/västläge med sol från lunch till solen går ner över kyrkan i väster.

Härligt kök för den kräsne. Stora arbetsytor och gott om förvaring. Ljust och trevligt kök utfört med vita köksluckor och vitt kakel ovanför arbetsbänkar i massivt trä. I köket finns en generös matplats för 4-5 personer invid fönstret som vetter mot föreningens lugna trevlig gård. Utrustat med gashäll, inbyggnadsugn, kyl/frys, diskmaskin samt köksfläkt. På golvet pryder ett vackert original trägolv och väggarna målade.

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Idag finns en stor garderob som lämnas kvar till köparen. Fönstret vetter mot föreningen prunkande gård. Original trägolv och ljust målade väggar.

Helkaklat badrum med vitkaklade väggar och grått klinkegolv.  Dusch, wc, tvättställ med rymlig kommod och spegelskåp. Tvättmaskin lämnas kvar till köparen.

Till lägenheten hör ett förråd.