BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hässelby

Liljeörnsgränd 5, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 684
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart varmt och trevligt hem beläget högst upp i huset med stor balkong i soligt söderläge, med sol hela dagen. Bostaden är sedan byggnationens slutförande 2008 helt oanvänd. Lägenheten är mao i nyskick. Vardagsrummet och köket i öppen planlösning ger med dess yta och stora fönster en härligt känsla av ljus och rymd. En social bostad för det stora sällskapet. Kvalitetskök från Vedum i ek, helkaklat badrum samt generöst sovrum. Samtliga väggar är tapsetserade och på golvet finns genomgående kvalitetsparkett i ek från Kährs. Möjlig 3:a. Se alternativ planlösning.

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Från hallen nås en stor klädkammare. Klädkammaren är så pass stor att det untan problem får plats med en arbetsplats.

Helkaklat badrum med vitkaklade väggar och ljust grönt eluppvärmt klinkergolv. Duschhörna med dörrar i klasglas, tvättställ samt spegelskåp från Vedum. Förberett för tvättmaskin.

Mycket snyggt, helt nytt kök från Vedum med ljusa ekluckor, stänkskydd i vitt kakel samt arbetsbänk i svart laminat. Välutrustat med inbyggnadsugn, inbyggd micro, kyl/frys, alla från Electrolux i rostfritt utförande. Keramikhällen också från Electrolux. Intill köket finns en generös matplats för 6-8 personer.

Rymligt sovrum med ljusa tapetserade väggar och vackert ekparkettgolv. I sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng, garderober och arbetsplats. Stort trevligt fönster mot föreningens lugna gård i soligt söderläge.

Stort generöst vardagsrum. Vardagsrummet och köket i öppen planlösning ger med dess yta och stora fönster en härligt känsla av ljus och rymd. En social bostad för det stora sällskapet. Från vardagsrummet nås lägenhetens stora trevlig balkong. Balkongen som är mer än 8 kvm är belägen i soligt söderläge med sol hela dagen.

Till lägeneten hör ett vindsförråd om ca 4-5kvm.