BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna

Centralvägen 15

  • 2.5 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 2321
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart varmt och trevligt hem i vacker och välunderhållen fastighet från 1951.  Väldisponerad bostad i genomgående gott skick med vitmålade väggar och vackra golv. Köparen kommer att kunna utforma ett helt nytt badrum i samband med renovering i februari -16. Centralt belägen i Solna med ett stenkast från allt man kan tänkas önska.

Välkomnande tambur med avhängningsmöjligheter. Hallen har vitmålade väggar och parkettgolv.

Innanför tamburen nås bostadens trevliga innerhall. Innerhallen kan med fördel användas som arbetsplats eller varför inte inte en mysig läshörna. I hallen finns även utrymme för förvaring.

Stort trevligt vardagsrum med stort fönster mot föreningens lugna mysiga innergård. Vardagsrummet andas ljus och rymd med dess väl tilltagna takhöjd och stora fönster. I rummet finns gott om plats för både matrumsmöbler samt vardagsrumsmöblemang.

Rymligt kök med matplats för 4-6 personer. Köket är ett väl bevarad originalkök från 50-talet. Platsbyggt med vita skåpsluckor och vit dubbel kakelrand som stänkskydd ovanför arbetsbänkarna. Utrustat med elspis samt kyl/frys.

Badrummet kommer att renoveras i samband med stambyte. Badrumsrenoveringen kommer att påbörjas sista veckan i februari för denna bostad. Utförandet kommer medlemmen kunna att påverka. Mer information om tillval etc finns. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information om detta. Föreningens ekonomi är mycket stark och de har tagit höjd för kostnaden.

Det stora trevliga sovrummet vetter mot föreningens lugna innergård. Väggarna är alla vitmålade och parkettgolv pryder golvet. I rummet finns idag en stor garderob som efter överenskommelse kan övertas av köparen.

Till lägenheter hör ett förråd.