BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö/Östberga

Knäredsgränd 3

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 1539
Värdera din bostad

Beskrivning

Härlig balkong i bästa läge!   

Varmt välkomna till en rymlig trea i Östberga!  
Här bor ni bekvämt och modernt med stor balkong.

- Öppen och social planlösning 
- Ljusa väggar samt genomgående parkettgolv
- Förråd i direkt anslutning till lägenheten
- Rymligt badrum 
- "Extra" balkong utanför ytterdörren
- Välskött förening

SÄLJAREN BERÄTTAR:
Här vill vi dela med oss lite av vårt liv i Östberga.

Vi har verkligen trivts i  Östberga med goda grannar och trevlig stämning i föreningen. Vi har bott här i tretton år och flyttar nu för att få större, vi kommer att sakna vår älskade lägenhet där vi trivts så bra med planlösningen och läget i huset som ger fri utsikt och minimerad insyn. Vi har haft nära till bra dagis och skola, Sjöängsskolan, vilket förenklat livet under småbarnsåren. 

Det är också nära till en stor fin lekpark med parklek. Vi har också uppskattat närheten till  bageri med café, en bra pizzeria och Coop nära i "Gamla Östberga".

Det är helt fantastiskt att det går så snabbt att ta sig in till Södermalm. Om man tycker om att promenera tar det  45 min till Södermalm. Att  cykla tar en knapp halvtimme och med bil går det på 10-15 min. Bussen med hållplats utanför huset går direkt till Liljeholmens Centrum och Liljeholmskajen där det finns ett stort utbud av affärer och restauranger. Storhandlar gör vi på Coop Forum Västberga, ca 10 min bort med bil, som precis byggt om. Det är också nära till Årsta där vi alltid äter kebab på Palmyra, södra Stockholms bästa kebab. Vi har gångavstånd till Liseberg Vårdcentral och en närakut i Liljeholmens Centrum. 

Ni som väljer att bo här kan också se fram emot utvecklingen av Årstafältet med en stadspark och bostäder. 2016 tas första spadtaget. Den utvecklingen kommer att sammakoppla Östberga med Årsta.