BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Hornsbergs strand

Hornsbergs strand 95, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 2961
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart ljust och trevligt hem med optimal planlösning och balkong med sjöutsikt. Belägen på Kungsholmens populära strandområde Hornsberg Strand, även kallat Västermalms strand. Bostadens öppna planlösning ljusa färgsättning och stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp ger hemmet en härlig känsla av ljus och rymd.

Hall
Välkomnande hall med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Från hallen nås bostadens förråd om ca 3 kvm.

Badrum
Från hallen nås även hemmets stora trevliga badrum. Badrummet är sobert utfört med mattvita stående stora kakelplattor samt ljust grått klinkergolv med komfortvärme. Badrummet ljusas upp med dimmbara spotlights för den perfekta belysningen. Tvättställ med generös kommod i vitt samt badrumsspegel med belysning. Stor trevlig dusch med vikbara duschväggar i klart glas. I badrummet finns även din egen tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare. Stor och praktisk arbetsyta ovanför tvättmaskinen och torktumlaren samt ett generöst överskåp för förvaring.

Vardagsrum
Klivet förbi badrummet för oss till den väl tilltagna ljusa sällskapsytan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Rummet har en härlig känsla av ljus och rymd med dess stora yta, vitmålade väggar och de stora fönstren som sträcker sig längs hela rummets bredd. Rummet har såsom hela lägenheten vackra lackade ekparkettgolv och vitmålade väggar samt tak. Från vardagsrummet och från balkongen som nås från vardagsrummet, kan Mälarens glittrande vatten skådas i solnedgången i väster.  En balkong för livsnjutare.

Kök
Invid vardagsrummet finns bostadens stora trevliga kök med köksinredning från Myresjökök. Köksluckorna är i vitt och arbetsbänkarna i svart laminat samt rostfritt stål. Som stänkskydd ovanför arbetsbänkarna sitter fina grå betongplattor. Vitvaror av högsta kvalitet, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och kyl/frys från Siemens i rostfritt utförande. Till detta finns en induktionshäll och en helintegrerad diskmaskin, också dessa från Siemens. Kökets utformning, färg och form ger en exklusiv modern och stilren känsla. Intill köket finns en trevlig matplats, centralt belägen i sällskapsytan med plats för 6-8 personer.

Sovrum
Generöst sovrum med plats för dubbelsäng. I sovrummet finns en mycket snygg och praktisk garderob med skjutdörrar längs hela rummets bredd.