BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Torsgatan 58, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 3246
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en toppfin och exklusiv 20-talspärla anno 1921 på attraktiv adress i Vasastan med optimal planlösning, smakfull renovering och en imponerande helhetskänsla med bevarad äldre charm! Här erbjuds bl a kakelugn, trägolv och generös takhöjd. Stabil och engagerad förening med enbart ca 200 000 kr kvar i lån! 

Väl inne i denna kompletta tvåa möts du av en generös takhöjd som skapar en härlig känsla av rymd. Här finns vackra trägolv, stora fönsterpartier med djupa nischer, spegeldörrar, kakelugn och andra bevarade tidstypiska detaljer från byggåret. Modernt kök i stilsäker design med alla bekvämligheter såsom bl a diskmaskin. Utrymme för matbord intill fönstret med utsikt mot himmel och takåsar. Ljust och luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor. Exceptionellt bra förvaring i stor klädkammare samt hela tre tillhörande förråd, två i källaren och ett på vinden. Fräscht och kaklat badrum samt ett rejält sovrum med gott om plats för stor dubbelsäng samt övrigt önskat möblemang. Mycket vacker fastighet med en fantastisk innergård (se bland bilderna). Föreningen är nästan helt skuldfri!

På Torsgatan 58 bor du på ett lugnt och rogivande läge, men med puls och nöjen runt hörnet. Närhet till härliga grönområden och natur i bl a Hagaparken samt den mer centrla Vasaparken. Massor av restauranger och barer runt hörnet. Utmärka kommunikationer med både buss och tunnelbana!

Ett hem utöver det vanliga helt enkelt!

- Toppfin mini-tvåa på bästa adress
- Vacker fastighet anno 1921
- Generös takhöjd och bevarad äldre charm
- Kakelugn, trägolv, spegelfönster, stora spröjsade fönster med djupa nischer och generös takhöjd
- Låg månadsavgift och lågt belånad Bf
- Smakfullt renoverad
- Bra förvaring i klädkammare samt tre tillhörande förråd
- Fantastisk innergård