BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Bengt Ekehjelmsgatan 2B, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 620
Värdera din bostad

Beskrivning

Invid Mariatorget på vackra kastanjträdbeprydda Swedenborgsgatan finns denna mycket trevliga 2:a. Detta varma och trevliga hem är belägen på 4tr med stor balkong. Kök med matplats för 4-6 personer, sovrum med plats för dubbelsäng, badrum med badkar och tvättmaskin samt underbart vardagsrum med fönster i två väderstreck samt utgång till balkong. Ett trevligt hem att längta hem till.

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt förvaring i flertalet garderober. Ljusa väggar samt snyggt och ekparkettgolv.

Vardagsrummet har en härlig känsla av ljus och rymd med dess stora fönsterytor i öster respektive söderläge. Härifrån nås bostadens underbara balkong med utsikt över vackra kastanjbeprydda Swedenborgsgatan. Solen finns på balkongen från tidig morgon till ca 13. Ljusa väggar och vacker ekparkett på golv.

Fint kök med köksluckor i klassikt vitt och grå kakelplattor ovanför de generösa arbetsbänkarna i massiv ek. Utrustat med kyl/frys, elspis(ny), diskmaskin samt köksfläkt. Underbar matplats med utrymme för 4-6 personer invid stora fina fönster mot lugna Bengt Ekehjelmsgatan.

Sovrum med fönster mot lugna trevliga Bengt Ekehjelmsgatan. Rummet har ljusa väggar, tapetserad fondvägg samt ekparkett på golv. Här gott om plats för dubbelsäng och förvaring om så önskas.

Stort och badrum med helkaklade väggar samt våtrumsmatta på golv. Utrustat med wc och tvättställ, badrumsspegel, badkar samt tvättmaskin.

Till lägenheten hör ett förråd.