BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Gotlandsgatan 60, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 8475
Värdera din bostad

Beskrivning

Mitt i heta SOFO, ett stenkast från Nytorget och Skanstulls gömda oas Bjurholmsplan, finns detta varma trevliga hem med alla rätt. Supermysigt sovrum mot lugn lummig innergård, helkaklat badrum, sobert utfört väldisponerat kök med generös matplats. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med en härlig känsla av ljus och rymd. Och sist men inte minst en mysig balkong i soligt västerläge. Detta är bostaden att längta hem till.

Välkomnande hall med avhängning och gott om förvaring i en stor klädkammare.

Mysigt sovrum med plats för större säng, beläget mot föreningens lugna prunkande innergård i österläge. Rummet är snillrikt avdelat med några trappsteg från hallen. Trappen och golvet i sovrummet är utförda i vitlaserat trä. I sovrummet finns tre platsbyggda garderober för klädförvaring.

Mycket fint renoverat badrum, helt i vitt med helkaklade väggar och vit klinker på golv. Badrummet renoverades i samband stambytet 2011. Utrustat med spegelskåp i ek, tvättställ, dusch samt wc.

Underbart kök för den kräsna. Sobert utfört i vitt med grönturkost kakel ovanför de vita arbetsbänkarna i laminat. Den generösa takhöjden har tagits väl om hand med skåp ända upp till tak. Den översta skåpsraden dessutom något djupare med mycket gott om förvaring. Mycket fina detaljer såsom skåpshandtag i valnöt. Köket är rikligt utrustat med keramikhäll, inbyggnadsugn i rostfritt, köksfläkt, helintegrerad diskmaskin och helintegrerad kyl/frys. Intill köket som är i öppen planlösning med vardagsrummet finns en stor matplats med gott om utrymme för 6-7 personer.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Rummet ger en härlig känsla av ljus och rymd med dess generösa takhöjd, ljusa färger och stora fönsterytor i västerläge. Såsom stora delar av bostaden finns här ett vackert välunderhållet fiskbensparkettgolv.

Från vardagsrummet nås hemmets trevliga balkong i soligt västerläge. Balkongen vetter mot lugna trevliga Bjurholmsgatan.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.