BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Åsögatan 104, 4tr

  • 5 rum och kök
  • 125 kvm
  • Såld
  • 5121
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart varmt och trevligt hem med fyra rymliga sovrum, stora sällskapsytor och ca 8 meter bred balkong i soligt söderläge. Centralt belägen nära allt man kan tänkas önska.

Välkomnande entré med grönt marmorgolv och generösa avhängnningsutrymmen.

Stor trevlig hall öppnar upp lägenheten och ger redan här en känsla av rymd. Från hallen nås en stor klädkammare med gott om förvaringstrymmen. Hallen har så som hela lägenheten ljust målade väggar och en lackad ekparkett på golv.

Bostadens första badrum nås från hallen. Den har klinkergolv i schackrutigt mönster i vitt och blått samt vita helkaklade väggar. Utrustat med dusch, wc, tvättställ samt spegelskåp. Ovanför toalettstolen finns en vattenburen handdukstork.

Sovrum 1 nås från hallen likaså. Rummet som vetter i norr med fönster mot Åsögatan har en vacker ekparkett och vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg. Förvaring finns det gott om i tre garderober.

Genom hallen öppnar lägenhetens väl tilltagna sociala ytor upp sig. Stort vardagsrum med stora fönsterytor i soligt söderläge. Rummet har vitmålade väggar och ekparkett på golv. Vardagsrummet och köket är snillrikt sammanbundna med en stor öppning. Öppningen, ytan och de stora fönstren i två vädeerstreck ger en härlig känsla av ljus och rymd.

Från vardagsrummet nås hemmets mycket rymliga trädeckade balkong. Balkongen vetter i soligt söderläge och är ca 8x1.5 meter stor, mao gott om utrymme för matplats och solstolar om så önskas. 

Köket är från byggnadsåret och är utfört i björk, vitkaklade stänkskydd ovanför generösa arbetsbänkar i massiv ek samt stor, snygg och praktisk dubbelho i rostfritt stål. Utrustat med elspis med dubbelugn(Husqvarna), köksfläkt(Futurum), diskmaskin(Electrolux), inbyggt micro(Electrolux) samt hel kyl och hel frys(Elextrolux). I Köket finns en matplats för det stora sällskapet, med platser upp till 10-12 personer. Vid matplatsen finns ett mycket trevlig burspråk vilket ger en härligt känsla och ljusinsläpp samt god sikt över trevliga Åsögatan.

Från köket nås bostadens andra sovrum. Sovrummet angränsar sovrummet från hallen. Sovrummet är något mindre än det första men fortfarande gott om utrymme för en dubbelsäng. Rummet har vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg, ekparkett pryder golvet.

Från vardagsrummet nås hemmets "sovavdelning" Sovavdelningen som består av två sovrum och ett badrum, kan snyggt och smidigt stängas med en diskret skjutdörr.

Till höger i hallen nås bostaden tredje och största sovrum med fönster mot Åsögatan. Här är väggarna vitmålade och på golvet ligger en ekparkett. I sovrummet finns gott om utrymme för en dubbelsäng och förvaringsmöbler.

Till vänster i hallen nås hemmets fjärde sovrum. Sovrummet vetter i söder mot föreningens innergård och mot bostadens stora balkong.

Badrummet i sovavdelningen är helkaklat med blå/grå klinker på golvet och ljusgrå helkaklade väggar. Här finns även bostadens egna tvättstuga(gemensam finns i källaren). Tvättmaskin från Electrolux och generös arbetsbänk ovanför den. Bredvid tvättmaskinen finns utrymme för torktumlare. Ovanför arbetsbänken finns förvaringsutrymmen i tre höga väggskåp. Utrustat med badkar, wc, tvättställ samt spegelskåp. Handdukstorken är vattenburen.

Till lägenheten hör ett källarförråd om va 5-6kvm.