BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Högalidsgatan 29, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 21 kvm
  • Såld
  • 4858
Värdera din bostad

Beskrivning

Kommande försäljning. Visning planeras i slutet av augusti.

Underbart hem med en härlig känsla av ljus och rymd med dess generösa ljusinsläpp. Stora original glasdörrar ut mot lägenhetens franska balkong i soligt västerläge. Vitlackat vackert originalgolv och vitmålade väggar. Nyrenoverat badrum och fin väldisponerad kokvrå med fönster i västerläge. Perfekt belägen nära promenadstråk, bad, uteliv och kommunikationer. Den perfekta mixen av ett aktivt innerstadsliv.

Välkomnande hall med avhängning.

Badrummet är mycket smakfullt renoverat (2014) med vita laserskurna kakelplattor på väggarna och eluppvärmt mörkt klinkergolv. Vägghängd wc, tvättställ med kommod, infälld stor spegel, handdukstork och dusch med vikbar glasdörr i klarglas. Kvalitetsdokument och besiktningsprotokoll för renoveringen finns.

Mycket trevligt och väldisponerat rum med vitlackat fiskbensparkettgolv och vitmålade väggar. Rummet har en underbar känsla av ljus och rymd med generöst ljusinsläpp från dess stora vackra original glasdörrar mot den franska balkongen i soligt västerläge. Förvaring i rymlig klädkammare. I klädkammaren finns en extra frys som lämnas kvar till köparen.

Ljus och trevlig kokvrå med fönster i soligt västerläge. Vit skåpsinredning och grå klinker ovanför arbetsbänkarna. Utrustat med keramikhäll, kyl, elugn samt köksfläkt. Bänkdiskmaskin kan lämnas kvar till köpare.

Till lägenheten hör ett förråd om ca 4 kvm.