BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hässelby

Astrakangatan 2, 10tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 1976
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp på våning 10 i en av de högsta byggnaderna i västerort finns denna mycket fina optimalt planerade mini 2:a med balkong och strålande utsikt. Lägenheten är den givna platsen för nyårsfesten med dess utsikt från samtliga fönster in mot Stockholm. Väldisponerat kök med matplats för 4 personer i öppen planlösning med vardagsrummet, sovrum med plats för dubbelsäng samt helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Nära kommunikationer såsom tunnelbana och bussar samt nära strövområden i Grimstareservatet.

Välkomnande hall med vitmålade väggar och snyggt mörkt golv. I hallen finns flertalet fasta garderober samt en stor garderob med skjutdörrar.

Helkaklat badrum med dusch, wc, tvättställ samt tvättmaskin.

Mycket snyggt renoverat kök i vitt med tidlösa vita ramluckor och vitt kakel ovanför de generösa arbetsbänkarna. Köket har en matplats för 4 personer. Fullutrustat med diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadsugn, keramikhäll samt köksfläkt.

Vardagsrummet som är i öppen planlösning med köket har en härlig känsla av ljus och rymd. Ljust målade väggar och vackert golv. Från vardagsrummet nås bostadens balkong i soligt syd/västläge. Utsikten från balkongen är något utöver det vanliga med milsvid utsikt över västerort in mot Stockholm.

Sovrum med plats för dubbelsäng. Strålande utsikt från rummets stora fönster i syd/väst.

Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett mindre källarförråd.

Lägenheten är enligt föreningens lägenhetsförteckning 1 rok. Marknadsför här som 2:a pga dess nuvarande disponering.