BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta

Värmlandsvägen 307

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 8108
Värdera din bostad

Beskrivning

Med underbart läge finns detta mycket trevliga bostadsrättsradhus med insynsskyddade uteplatser och grönskande trädgårdar på fram och baksida. Optimalt planerad med två sovrum, båda med plats för dubbelsäng, generöst vardagsrum, vitt trevligt kök med matplats för 6 personer, helkaklad fint badrum, carport samt förråd. Möjlighet att bygga om till en 4:a med 3 sovrum. Se alternativ planlösning. Ett hem att längta hem till.

Här bor du lugnt och trevligt intill grönskan, nära kommunikationer butiker, skolor och förskolor.

Välkomande hall med avhängning och förvaring i platsbyggd garderob med skjutdörrar.

Mycket fint och trevligt kök med gott om ljusinsläpp från de stora fönstren mot husets insynsskyddade täppa på framsidan. Köket har vita skåpsluckor och svart/grå kakel ovanför de generösa arbetsbänkarna. Mysig matplats för 6 personer intill fönstret. Utrustat med kyl/frys, elspis samt köksfläkt.

Underbart vardagsrum med plats för både vardagsrumsmöblemang och matplats. Rummet har en härlig känsla med dess omedelbara närhet till den prunkande baksidan.

Sovrum 1 med fönster mot husets prunkande baksida. Ljusa väggar och platsmatta på golv. I rummet finns en inbyggd garderob. Plats för dubbelsäng.

Sovrum 2 har fönster mot husets gröna fina framsida. Plats för dubbelsäng.

Ljust trevligt, helkaklat badrum. Rikligt ljusinsläpp från takfönster. Utrustat med wc, tvättställ, spegelskåp dusch med vikbara glasdörrar i klarglas samt tvättpelare.

Intill badrummet finns bostadens inre förråd.

Invid huset finns husets carport. Intill carporten finns ett förråd.

För den som är intresserad kan det vara möjligt att bygga om denna lägenhet till en 4:a. Se gärna alternativ planlösning. Då det rör sig om en flytt av kök kommer det att behövas styrelsens godkännande samt ett bygglov. För vidare information vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.